حصار کشی از زمان های بسیار دور توسط کشاورزان برای حفاظت از محصولات کشاورزی شان استفاده میشد. معمولاً در زمان های گذشته کشاورزان از چوب و موانع طبیعی برای حصارکشی بهره می بردند. اما با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی پایه های چوبی جای خود را به فنس و توری های محکم دادند.
اجرای فنس دور استخر برای اقای نعمتی
امروزه بسیاری از افراد برای حفاظت از محصولات کشاورزی خود و حتی برای حفاظت از محل زندگیشان از پایههای فنس استفاده می کنند. ما قصد داریم در این مقاله در خصوص پایه فنس و انواع آن ها و نحوه نصب آن نیز برای شما بیشتر توضیح دهیم پس پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

قیمت پایه فنس
یکی از مهم ترین مواردی که می تواند در خصوص خرید پایه های فنس تاثیر مستقیم داشته باشد قیمت آن است . در خصوص قیمت پایه های فنس موارد بسیار زیادی دست به دست هم می دهند تا قیمت آن مشخص شود. یکی از مهمترین ملاک های تعیین قیمت پایه فنس ضخامت و طول آن است. طبیعتاً به هر میزانی که ضخامت و طول پایه افزایش پیدا کند قیمت آن نیز بیشتر خواهد شد. یکی دیگر از مواردی که در قیمت تاثیر مستقیم دارد جنس آن است. هر مقداری که جنس پایه مرغوب تر باشد قیمت بیشتری دارد. همچنین مشخصات فنی آن نیز می تواند تاثیر بسزایی در قیمت آن داشته باشد.

انواع پایه فنس
شاید این نکته برای شما هم جالب باشد که بدانید پایه های بتنی دارای انواع مختلفی هستند. اولین نوع آن که بخواهیم برای شما بگوییم نوع دوشاخ آن است. پایه های فنس دوشاخ معمولاً دارای دو شاخه است که به واسطه این دو شاخه سیم های خاردار بر روی آن قرار می گیرد. نوع دیگر آن نوع گالوانیزه است که این نوع مقاومت خوبی در شرایط جوی دارد.
مشخصات فنی پایه فنس
اگر شما هم قصد خرید دارید قبل از انجام هر کاری باید بتوانید مشخصات فنی فنس و پایه آن را مورد بررسی قرار دهید. مشخصات فنی جزو مهم ترین قسمت خرید این محصول می باشد. معمولاً جنس پایه های فنس از گالوانیزه است که بتوانند در برابر شرایط جوی به خوبی از خود مقاومت نشان دهد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات فنی با مشاوران ما در سایت ماهور بتن ارتباط برقرار کنید. همچنین در این سایت شما می توانید با انواع مشخصات فنی پایه های فنس آشنا شوید.

روش تولید پایه فنس
معمولاً پایههای فنس را در دو نوع بتنی و فلزی تولید می کنند. در تولید پایه های فنس به جنس بتن، ابتدا مقداری از ملات را که مواد تشکیل دهنده آن ماسه و سیمان است را درون قالب هایی می ریزند. پس از آن که ملات به قالب ها اضافه شد، چند سیم مفتول را درون این قالب ها قرار می دهند که نقش آنها افزایش مقاومت پایه ها می باشد. پس از قرار دادن مقداری از سیم ها درون این قالب ها، آن ها را به واسطه ملات های باقیمانده پر می کنند. پس از آن، به وسیله دستگاه ویبره هوا های موجود در آن را تخلیه میکنند تا به ملات ها به خوبی به یکدیگر متصل شود که همین موضوع باعث افزایش قدرت پایه ها می شود. پس از آن قالبها را در برابر نور خورشید قرار میدهند تا پایهها خشک شود.
مزایای پایه فنس
پایه های فنس دارای مزیت های بسیار زیادی هستند. از جمله مزیت هایی که دارند این است که به خوبی می توانند در برابر شرایط جوی مقاومت کنند. باران های طولانی و یا حتی گرما های سوزاننده نیز از خود مقاومت بالایی نشان دهند. دومین مزیتی که می توان در خصوص پایه های فنس نام برد استفاده از آن در انواع مکان ها است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ماهور بتن در ارتباط باشید.

معایب پایه فنس بتنی
یکی از معایب بزرگی که پایه های فنس بتنی دارند این است که آن ها وزن بسیار بالایی دارند و به همین سبب باعث دشواری در خصوص جابجایی آن ها می شود. یکی دیگر از معایبی که می توان در خصوص پایه های فنس بتنی نام برد زیبایی آن است. معمولا پایه بتنی دارای زیبایی خاصی نیستند و حالت زمختی به محل استفاده از آن می دهد.
قیمت فروش پایه فنس
قیمت فروش پایانی فنس معمولاً به برخی از عوامل بستگی دار.د اولین چیزی که در قیمت آن تاثیر گذار است نوع آن است. معمولاً پایه های فنس را به دو جنس فلزی و بتنی تهیه میکنند. پایانه فنس به شکل فلزی بسته به نوع فلزی که در آن استفاده شده هزینه بیشتری خواهد داشت و پایه های بتنی نیز به نسبت مصالح به کار برده شده در آن قیمت بیشتری خواهد داشت. اما اگر شما نیاز دارید تا در خصوص قیمت فروش پایه های فنس اطلاعات بیشتری را کسب نمایید می توانید به سایت ماهور بتن مراجعه کنید تا از قیمت به روز انواع پایه های فنس مطلع شوید.

نکات مهم در مورد خرید پایه فنس
اگر شما هم به پایه فنس نیاز دارید باید بدانید که در هنگام خرید آن باید به نکات ویژه دقت کنید تا بتوانید از پایه های فنس مناسب و مطلوب بهره ببرید. اولین نکتهای که باید به آن دقت کنید جنس پایه های فنس شما است. شما باید بتوانید بنا به نیاز خود جنس مورد نظر خود را انتخاب کنید. دومین مورد که بسیار اهمیت ویژه ای دارد، اندازه پایه شما است. طبیعتاً اگر شما نیازتان یک پایه ۳ متری باشد نمی توانید از پایه های ۴ متری و یا پایه های کوتاه تر استفاده کنید. پس بنابراین قبل از خرید باید نسبت به نیاز شناسی خود اقدام کنید.

پایه فنس بتنی
یکی دیگر از انواع پایه فنس همانگونه که در مطلب بالا به آن اشاره شد پایه بتنی است. پایه بتنی معمولاً برای باغات، مخصوصاً باغ انگور بیشتر استفاده می شود. زیرا این پایه ها می توانند به خوبی در برابر شرایط جوی از خود مقاومت نشان دهند و همچنین دارای قیمت ارزان تری نسبت به دیگر پایه ها می باشد.
روش نصب پایه فنس
روش نصب پایه فنس نسبت به نوع آن متفاوت است. طبیعتاً اگر پایه بتنی باشد یک نوع روش نصب و اگر پایه فلزی باشد یک روش دیگر دارد. قبل از نصب هر پایه، ابتدا محل قرارگیری پایه را به عمق نیم متر به وسیله دستگاه و یا یک فرد گودی ایجاد میکنند. پس از حفر چاله و یا گودی، پایه ها را در آن قرار می دهد و به واسطه ملات آنها را در جای خود محکم می کنند. در خصوص پایه های بتنی اینگونه است که معمولا آن ها را در ارتفاع معینی از خاک قرار می دهند و دیگر نیازی به اضافه کردن ملات ندارند.